Jak vybrat správnou pánev?

16. 9. 2014

Protože pánev patří k nejčastěji používanému nádobí v kuchyni, nepodceňujte její výběr. Pro rychlejší rozhodování jsme pro Vás připravili několik základních rad, které Vám výběr usnadní.

Na prvním místě je jistě kvalitní materiál.
Pánev vyrobená z kvalitního materiálu vydrží spoustu let, nebudou se z ní uvolňovat škodlivé látky a bude se rovnoměrně zahřívat. Díky tomu bude vaření, dušení nebo grilování rychlé a úsporné.

Dalším ukazatelem při výběru pánve je typ sporáku, který používáte.
V současné době jsou pánve běžně určeny na plynový, elektrický i sklokeramický sporák. Pokud však vlastníte sporák s indukční deskou, musíte si dát pozor, aby měla pánev ve dně ocel.

V neposlední řadě je třeba zohlednit velikost
Pánve se vyrábějí nejčastěji ve velikostech od 20 do 30 cm. Nejprodávanější jsou pánve o průměru 26 a 28 cm. Takže pokud vaříte pro velkou rodinu, rozhodně zvolte pánev o průměru 26 cm a větší.

V naší nabídce pánví mají největší zastoupení italské pánvičky Ballarini, které vynikají

  • Precizním zpracováním
  • Povrchem bez teflonu
  • Perfektním uchopením
  • Praktickým použitím
  • Příjemnou cenou

Portofinum Granituim, Positano a Taormina můžete použít na všechny druhy sporáků, včetně indukce
pánve Cortina Granitium mají vysoce odolný nepřilnavý povrch složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi
pánve Cortina se používaly v pořadu TV NOVA Babicovy dobroty




Nákupní košík: prázdný
ELPOS domácnost | online prodej domácích a kuchyňských potřeb

Nevíte si rady? Volejte 724 354 468

Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Soubory Cookies